Coaching 

Bij individuele coaching sta jij en je vraag centraal. Samen komen we tot de kern van de vraag en gaan we een spaatje dieper  voor duurzaam resultaat. Marjo's coaching bied je een brede kijk op jezelf om van daaruit stappen te zetten. Zij inspireert je om vorm te geven aan leven en werk met oog voor zingeving, welbevinden en eigen ontwikkeling.

Marjo is gedreven in haar vak, betrokken, resultaatgericht en stevig waar nodig. Zij biedt eye openers om persoonlijk leiderschap te versterken.

 

Marjo coacht artsen, zorgprofessionals en leidinggevenden uit alle sectoren. Daarnaast coach zij ook professionals, leiders en managers uit andere sectoren.

 

Coachvragen kunnen gaan over thema’s die raken aan het dagelijks functioneren, persoonlijk leiderschap, samenwerken, effectief gedrag en welbevinden:

  • Persoonlijk leiderschap (wie ben je, wat wil je, hoe kom je daar, meer regie op je leven en werk)

  • Samenwerking, conflicten, dynamiek in de groep 

  • Je functioneren als voorzitter, bestuurder of manager, aansturen van een groep

  • Keuzes maken, zingeving en geluk in je werk versterken

  • Vitaliteit, balans werk-privé en omgaan met stress, burnout preventie

  • Versterken van overtuigingskracht en invloed uitoefenen

  • Loopbaan, functioneren, effectieve communicatie

Tijdens individuele gesprekken worden verschillende werkvormen ingezet en onderzoeken we samen je vraag en onderliggende dynamieken. Reflectie, inzicht en nieuwe of andere manieren van denken, doen en kijken zetten je weer in je persoonlijke kracht. Marjo daagt je uit om uit je comfortzone te komen en daadwerkelijk stappen te zetten die je goed doen.

Afhankelijk van de coachvraag maken we in overleg een plan. Het aantal coachsessie kan variëren en bij aanvang van het traject bied ik een offerte aan.

Marjo is als coach aangesloten bij De Academie voor medisch Specialisten, bij de VvAA, Challenge & Support en bij Movier.

Zij is registercoach bij de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching)

Ook begeleidt Marjo intervisiegroepen. Deze zijn per januari 2020 geaccrediteerd. Neem vrijblijvend contact op als je wilt onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Specialist die managementtaken gaat uitvoeren heeft meer inzicht in eigen aanpak en stijl 

Omdat ze een managementrol ging vervullen hebben we een gedrag- een drijfverenanalyse gedaan en dat leidde tot veel inzicht. Zij kreeg scherp waar haar kracht ligt maar ook waar ze op moet letten.

Specialist zit door conflict in maatschap thuis 

Met deze specialist samen heb ik gezocht naar de verschillende patronen en acties van zowel haarzelf als collega's die geleid hebben tot deze situatie. Met concrete stappen hebben we eerst gewerkt aan haar eigen vitaliteit zodat ze ook daarna ook steviger en reëler  in haar vakgroep kon functioneren 

Leergang Leiderschap voor medici (Academie Medisch Specialisten) 

De module over (persoonlijk) leiderschap die ik geef leidt tot veel inzichten bij artsen over de keuzes die ze maken en de manier waarop ze die realiseren. Weten wat belangrijk voor je is en handvatten hebben om je doelen te realiseren draagt bij aan een betere energiebalans.