top of page
Image by Francesco Lo Giudice

Individuele coaching: de blik op jezelf

Jezelf blijven ontwikkelen en aan het stuur blijven in je leven is soms een uitdaging. Het kan zijn dat patronen zich herhalen en dat je daarin vastloopt of dat je vragen hebt waar je zelf niet uitkomt. Het kriebelt en knaagt, je weet dat je het anders wilt maar hoe? Versterken van je persoonlijk leiderschap geeft je basis en richting. Steviger staan op je eigen plek en in verbinding met anderen. 

Bij individuele coaching staan jij en je vraag centraal. Samen komen we tot de kern van de vraag en gaan we een spaatje dieper voor duurzaam resultaat. Marjo's coaching bied je een brede kijk op jezelf om van daaruit stappen te zetten. Zij inspireert je om vorm te geven aan leven en werk met oog voor zingeving, welbevinden en eigen ontwikkeling.

Marjo is gedreven in haar vak, betrokken, resultaatgericht en stevig waar nodig. Zij biedt eye openers om persoonlijk leiderschap te versterken.

 

Marjo coacht artsen, professionals en leidinggevenden in haar praktijk in hartje Groningen. Door haar brede werkervaring in het HR vak en als leidinggevende kent zij organisaties van binnenuit.

Reflectie, inzicht en nieuwe of andere manieren van denken, doen en kijken zetten je weer in je persoonlijke kracht. Marjo daagt je uit om uit je comfortzone te komen en daadwerkelijk stappen te zetten die je goed doen. 

 

Het aantal coachsessie kan variëren (meestal 6-8) en bij aanvang van het traject bied ik een offerte aan. Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk!

Coachvragen kunnen gaan over:

 

  • Persoonlijk leiderschap (wie ben je, wat wil je, hoe kom je daar, 

       meer regie op je leven en werk)

  • Samenwerking, conflicten, dynamiek in de groep 

  • Je functioneren als voorzitter, leidinggevende of manager      

  • Keuzes maken, zingeving en geluk in je werk versterken

  • Vitaliteit, balans werk- privé en omgaan met stress, burnout preventie

  • Versterken van overtuigingskracht en invloed uitoefenen

  • Loopbaan, functioneren, effectieve communicatie

  • Zingeving en richting

  • Patronen en gewenste veranderingen in je leven

Manager tussen twee banen in is met 'gedoe' weggegaan en bang voor herhaling . 

We reflecteren op het verleden en haar eigen rol. Verwerken van wat gebeurd is. Wat is nodig om herhaling te voorkomen, wat voor leider wil ze zijn? praktische casuïstiek maar ook verkennen van overtuigingen en waarden. 

Omgaan met vertrouwen en angst.

Specialist krijgt een rol in een complex project en loopt vast. 

We onderzoeken haar aanpak en analyseren het krachtenveld. Haar eigen patronen van terugtrekken en geen conflict willen maken. Doelen daardoor niet bereiken en steeds onzekerder wordt. Door scherp te krijgen wat wel werkt, hoe zij uit haar patroon kan blijven en te experimenteren met nieuw gedrag kan zij haar rol met met plezier en resultaat invullen.

AIOS in voelt zich steeds meer onzeker over haar kunnen 

De overgang van AIOS naar 'jonge klare' verloopt vaak niet in een geleidende schaal naar meer zelfstandigheden. Dat kan gaan schuren met een grotere behoefte aan autonomie.. Meer eigen initiatief nemen en experimenteren met meer eigenheid en vertrouwen in eigen kunnen en handelen geeft weer meer plezier en energie. De ruimte blijkt er in de praktijk gewoon te zijn. 

bottom of page