Meer over.......

Eye Opener

Recente opdrachten:

-Coaching medisch specialisten, AIOS, hoogleraar, managers, teamleider, huisartsen

-Intervisie van AIOS, managers in organisatie, medisch specialisten

-Begeleiding bestuur, vakgroepvoorzitters, maatschap

-Docent Masterclass persoonlijk leiderschap en medisch leiderschap (De Academie voor medisch specialisten)

Opdrachtgevers o.a. UMCG, Lentis, RUG, Hanzehogeschool, WZA,  GGZ Drenthe, Gasunie, div. huisartsen en leidinggevenden.

Recent gevolgde opleidingen:

-Dieper Coachen, Alba Academie (senior practitioner) 

-Deep Democracy, Academie voor organisatiecultuur 
-Leiderschapsleergang, Avicenna 
-Teamcoaching,cSchool voor Coaching 
-Transactionele Analyse, Phoenix 
-Systeem Dynamiek in Organisaties, Bert Hellinger Instituut.

Werkervaring
Adviseur en Manager P&O bij Ingenieursbureau Amsterdam en organisatieadviseur en leidinggevende bij P&O in het UMCG en het Martini Ziekenhuis. In Martini secretaris/ adviseur voor het stafbestuur (VMS).
Van 2017 - 2019 manager P&O bij de provincie Drenthe om definitief te besluiten dat ik als coach en teamcoach mijn bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van mensen.

Marjo Persoonlijk

In 1969 geboren in Limburg, gestudeerd in Tilburg (Personeelswetenschappen), in Amsterdam gewoond en 25 jaar geleden in het Noorden neergestreken. Partner van Gerard en moeder van Jurrian.

Ik kom veel op Terschelling en word daar altijd blij van een strandwandeling. Ik hou van zeilen, wandelen en tennis en hou erg van lezen, ook over mijn vak. 

De ernstige ziekte die ik had rond 2000 heeft mij een andere kijk op het leven gegeven en maakt dat zingeving en zinvol werk doen dat ertoe doet erg belangrijk voor me is.

In 2006 heb ik Eye Opener opgericht en ik heb nu al met al ongeveer 10 jaar als zelfstandig coach, trainer en begeleider opdrachten vervuld. Coachen van mensen vind ik een fantastisch en eervol  vak.

Visie en werkwijze
 

Mensen geven regelmatig aan dat ik eye openers bied, goed ben in het helder krijgen van de vraag en veel ervaring en kennis inbreng.

 

Gedreven, eerlijk en zorgvuldig focus ik op de essentie en ga graag ‘een spaatje’ dieper om duurzamer resultaat te bereiken. Bewustwording en inzicht in eigen patronen leggen de basis voor verandering in houding, gedrag en keuzes in leven en werk. Ik daag je daar graag in uit door naar de onderstroom te gaan. Het coachdoel staat altijd voorop en jij blijft aan zet.

 

Als coach heb ik een positieve benadering waarbij ik uitga van mogelijkheden en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Ik werk ervaringsgericht (dus niet alleen praten) en maak gebruik van veel verschillende invalshoeken.