top of page
Meer over.......

Visie en werkwijze

Mensen geven regelmatig aan dat ik eye openers bied, goed ben in het helder krijgen van de vraag en veel nieuwe inzichten laat ontstaan. 

 

Gedreven, eerlijk en zorgvuldig focus ik op de essentie en ga graag ‘een spaatje’ dieper om duurzamer resultaat te bereiken. Bewustwording en inzicht in eigen patronen leggen de basis voor verandering in houding, gedrag en keuzes in leven en werk. Ik daag je daar graag in uit door naar de onderstroom te gaan. Het coachdoel staat altijd voorop en jij blijft aan zet.

 

Ik heb een positieve benadering waarbij ik uitga van mogelijkheden en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Met ervaringsgerichte werkstijlen (dus niet alleen praten) en een breed scala aan methoden maak ik gebruik van veel verschillende invalshoeken. 

Marjo Persoonlijk

In 1969 geboren in Limburg, Personeelwetenschappen gestudeerd in Tilburg (UvT), in Amsterdam gewoond en gewerkt en 25 jaar geleden in het Noorden neergestreken. Partner van Gerard en moeder van Jurrian.

Ik kom veel op Terschelling en word daar altijd blij van een strandwandeling. Ik hou van zeilen, wandelen en tennis en lees erg graag, ook over mijn vak. 

De ernstige ziekte die ik had rond 2000 heeft mij een andere kijk op het leven gegeven en maakt dat zingeving en zinvol werk doen erg belangrijk voor me is. Ik werk graag met wat er echt toe doet.

In 2006 ben ik gestart met Eye Opener en ik heb nu al met al ongeveer 12 jaar als zelfstandig coach, trainer en begeleider opdrachten vervuld. Coachen en trainen van mensen en groepen vind ik een fantastisch en eervol vak.

Belangrijkste opleidingen:

- Dieper Coachen, Alba Academie (senior practitioner) 

- Deep Democracy, Academie voor organisatiecultuur 
- Leiderschapsleergang, Avicenna 
- Teamcoaching, School voor Coaching 
- Transactionele Analyse, Phoenix 
- Systeem Dynamiek in Organisaties, Bert Hellinger Instituut.

- Persoonsgerichte training en coaching, Bureau Levenswerk

Werkervaring


Adviseur en Manager P&O bij Ingenieursbureau Amsterdam en organisatieadviseur en leidinggevende bij P&O in het UMCG en het Martini Ziekenhuis. Hier ook secretaris/adviseur van het Stafbestuur Medische Staf (VMS).
Van 2017 - 2019 manager P&O bij de provincie Drenthe om definitief te besluiten dat ik als coach en trainer mijn bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van mensen.


Recente opdrachten 
 

- Coaching van medisch specialisten, AIOS, managers, teamleiders, huisartsen

- Intervisie van: AIOS, leidinggevende, HR adviseurs in verschillende organisaties

- Begeleiding maatschap en teamcoaching 

- Diverse trainingen: masterclass Persoonlijk leiderschap en medisch leiderschap (De    Academie voor medisch specialisten), Verdieping Persoonlijk Leiderschap

   (open inschrijving)

Opdrachtgevers o.a. UMCG, Lentis, RUG, Hanzehogeschool, WZA,  GGZ Drenthe, Gasunie, div. huisartsen, medisch specialisten en leidinggevenden.

bottom of page