Over Marjo 

Persoonlijke stijl

Gedreven, eerlijk en zorgvuldig. Ik focus op de essentie en ga graag ‘een spaatje’ dieper om duurzamer resultaat te bereiken. Mensen geven regelmatig aan dat ik eye openers biedt, goed ben in het helder krijgen van de vraag en veel ervaring en kennis inbreng. Bewustwording, positieve benadering en uitgaan van mogelijkheden en eigen verantwoordelijkheid staan centraal in mijn werkwijze. 

Ik werk graag met professionals in de zorg en heb hart voor dokters maar ook andere professionals zijn van harte welkom in mijn praktijk.

Ik heb zelf nooit arts willen worden maar vind de wereld waarin zij werken dynamisch en boeiend. Ik heb veel respect voor de verantwoordelijkheden die artsen hebben en de inzet die van hen verwacht en gevraagd wordt. Ik draag graag bij aan werkplezier, vitaliteit en competenties op het vlak van communicatie, leiderschap en persoonlijk leiderschap van onze medisch professionals. 

Achtergrond

Na mijn studie Personeelwetenschappen aan de Tilburg University (1992) was ik hoofd P&O bij Ingenieursbureau Amsterdam en organisatieadviseur en leidinggevende bij P&O in het UMCG en het Martini Ziekenhuis. Hier was ik ook secretaris/adviseur voor het stafbestuur. Van 2017 - 2019 was ik hoofd P&O bij de provincie Drenthe om definitief te besluiten dat ik als coach en teamcoach mijn bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van mensen.

In 2006 heb ik Eye Opener opgericht en ik heb nu al met al ongeveer 9 jaar als zelfstandig adviseur en coach opdrachten vervuld m.n. in de zorg. Ik heb me gespecialiseerd in persoonlijk ontwikkeling, effectieve communicatie,  leiderschap, teamsamenwerking, veerkracht en zingeving.

Ik ben getrouwd met Gerard, heb een zoon van 19 (Jurrian) en woon in Haren. Ik hou van Terschelling, zeilen, tennis, yoga en lezen. Een dag is voor mij meestal te kort!

Gevolgde opleidingen:

  • Deep Democracy, Academie voor organisatiecultuur

  • Leiderschapsleergang, Avicenna

  • Teamcoaching, School voor Coaching

  • Transactionele Analyse, Phoenix

  • Systeem Dynamiek in Organisaties, Bert Hellinger Instituut

  • TSI en Discover (DISC, TTSI Benelux) certificering voor Gedrag, Drijfveren en Emotionele intelligentie

  • Persoonsgerichte Coaching en Training, Bureau levenswerk

  • Sturen van verandering in organisaties, SIOO

  • Personeelwetenschappen en propedeuse Economie Tilburg University

Marjo Kosters

Haren / Groningen

Telefoon/WhatsApp 06 - 504 168 29

E-mail info@marjokosters.nl

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden