Afbeelding1.png

Verdieping persoonlijk leiderschap voor vrouwen
Najaar 2022

Gezocht: acht vrouwen die stappen willen zetten in persoonlijk leiderschap. 

  • Heb jij al de nodige stappen gezet in persoonlijke en professionele ontwikkeling en ben je nieuwsgierig hoe jij je persoonlijk leiderschap kunt versterken? 

  • Heb je behoefte aan zelfinzicht en persoonlijke groei om een verandering te realiseren of sta je voor een spannende keuze? 

  • Wil je meer vrijheid ervaren, balans en leven vanuit je essentie? 

    Dit traject gaat een tandje dieper in die zin dat het zich richt op doorgronden van je vraag en thema’s en aandacht besteed aan diepere patronen. Van daaruit kun jij concrete stappen zetten in je ontwikkeling. We hebben een integrale benadering; fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Denken, voelen, zijn én doen. Niet alleen gericht op inzicht en verkenning maar ook op transformatie; diepe verandering voor leven en werk. We werken met theorie en ook vooral ervaringsgericht. Daarbij is het contact met elkaar een belangrijk leermiddel, elkaar én jezelf echt tegenkomen. Persoonlijk leiderschap gaat om bewustzijn van en in contact zijn met je innerlijke bewegingen en drijfveren. Weten waar het voor jou om gaat en jezelf daarin doelgericht kunnen leiden. Zelf reflectief zijn op je persoon en dit kunnen integreren met je professionele identiteit en samenwerking met anderen. Verbinding van je persoonlijk en professioneel leven is het uitgangspunt.

    Na afloop heb je meer:

  • Inzicht en ervaringen die je kunt meenemen naar je persoonlijk functioneren zowel in je werk als buiten je werk. 

  • Innerlijke koers om stappen in de goede richting te zetten om bepaalde keuzes te maken of veranderingen te realiseren 

  • Verbinding en rust om vanuit jezelf je leven vorm te geven.


Wij, Helen Catsburg en Marjo Kosters, zijn twee vrouwen en professionals en wij houden ons al jaren bezig met persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Helen in haar rol als psycholoog en therapeut, Marjo in haar rol als personeelswetenschapper en coach. Vanuit onze beider expertises ontmoeten we elkaar in het midden: persoonlijke ontwikkeling door verdieping in jezelf.


 

 

 

 

 

 

 

 

Praktisch

Op vier maandagmiddagen in het najaar willen we graag met een groep vrouwen een spaatje dieper gaan op het gebied van persoonlijke en professionele groei en leiderschap. Geïnspireerd om in de ontmoeting met anderen, onze kennis en ervaring in te zetten en mét elkaar te onderzoeken en te ervaren wat dat kan brengen voor ieders persoonlijk en professioneel leven en zich daarin leider voelen. We ontmoeten elkaar op een prettige locatie in Groningen, om uit je dagelijkse leven te stappen en samen met anderen te werken aan jezelf. 

De investering voor dit traject Persoonlijk Leiderschap bedraagt € 995,- (excl. BTW).

Investeer in jezelf en reserveer deze maandagmiddagen (13.00 – 17.30u) alvast in je agenda! 4 oktober, 25 oktober, 15 november en 13 december. 

Aanmelden of meer weten? Neem contact op met Helen: info@helencatsburg.nl (website: www.helencatsburg.nl) of Marjo: marjo@eyeopener.eu (website: www.marjokosters.nl)

Helen en Marjo.png

Arts in opleiding twijfelt over gemaakte keuze 

Ze had lang nagedacht over haar specialisatie maar nu ze een jaar bezig was kwam toch de twijfel. Is dit wat ze wil en is dit ook het leven zoals ze het in de toekomst voor zich zou willen zien? We verdiepen ons in haar achtergrond en drijfveren en verkennen verschillende toekomst scenario's

Fellow vraagt zich af hoe ze alle ballen in de lucht houdt 

Een jong gezin, promoveren en graag bij een ziekenhuis blijven bij de maatschap en daar dus vele in moeten investeren. Het gaat goed maar hoe zorgt ze dat dat zo blijft? Graag wil ze een spiegel krijgen en met een onafhankelijk iemand sparren. 

Basis leergang ziekenhuismanagement voor AIOS (Academie Medisch Specialisten)

Marjo is cursusleider en trainer bij deze leergang die in Utrecht maar binnenkort ook in het noorden van het land wordt verzorgd. Kijk voor meer informatie op de site van de academie.