top of page
Image by Jonas Jacobsson

Trainingen

Persoonlijk leiderschap

Diepgaande één of meerdaagse trainingen waarin deelnemers bewuster worden van onderliggende patronen en thema's in hun leven en handvatten krijgen om vrijer en meer vanuit henzelf te functioneren. 

Alle verandering begint uiteindelijk bij jezelf. Zingeving, persoonlijke keuzes en doelen maar ook effectief gedrag en beïnvloeding op de werkvloer vloeien voort uit persoonlijk leiderschap.

Voor De Academie voor medisch specialisten verzorgt Marjo de eendaagse en meerdaagse training krachtig persoonlijk leiderschap voor medisch specialisten.

Diverse maatwerktrainingen persoonlijke effectiviteit, samenwerken, communicatie en leiderschap

Open inschrijving vier workshops: Verdieping Persoonlijk Leiderschap

Gezocht: acht vrouwen die stappen willen zetten in persoonlijk leiderschap. 

2e editie!

- Heb jij al de nodige stappen gezet in persoonlijke en professionele ontwikkeling en ben je       nieuwsgierig hoe jij je persoonlijk leiderschap kunt versterken? 

- Heb je behoefte aan zelfinzicht en persoonlijke groei om een verandering te realiseren of       sta je voor een spannende keuze? 

Wil je meer vrijheid ervaren, balans en leven vanuit je essentie? 

Vier dinsdagmiddagen 7 maart, 28 maart, 25 april en 9 mei 2023

Door Marjo Kosters en Helen Catsburg

Neem contact op als je meer wilt weten. Meer informatie klik hier

Deelnemer Workshops Verdieping persoonlijk leiderschap:

'Zeer verassende ervaring om in een kleine groep met inbreng van ieders eigen ‘wereld’ juist persoonlijke leermomenten te ontdekken.

Heerlijke momenten van rust en refelectie,, die door Helen en Marjo zeer warm, creatief en respectvol worden gestimuleerd'.

Deelnemer workshops Verdieping persoonlijk leiderschap 

'Hoewel ik dacht dat ik mijzelf en hoe ik mij gedraag al behoorlijk goed begreep, heb ik met deze cursus nog een diepere/andere laag van mezelf leren kennen. De laag waar eigenlijk alles ontstaat. Ik weet nu aardig dat ik vanuit daar ook andere paden dan de gebruikelijke kan bewandelen. Fascinerend ook om in een groep te doen, omdat je daarmee ook met anderen ‘meeleert’ en jezelf ten opzichte van de ander/de groep kan beschouwen.'

Deelnemer workshops Verdieping persoonlijk leiderschap 

'Elke keer weer een bijzondere ervaring: hoeveel onbewuste patronen je ontwikkelt en welk effect dit heeft op je persoonlijk leiderschap. Dat verkrijgen van inzicht vond ik op momenten best emotioneel, maar gaf me ook rust, inzicht en ruimte om te gaan proberen'. 

bottom of page